Startsidan
 Våra Cyklar
 Beställ
 Att cykla
 Press
 Om oss
 Återförsäljare
Våra Cyklar

Springis - 649 SEK

Springis är en springcykel med stålram. Springis har styrvinkelbegränsare för att förhindra att barnet tvärställer framhjulet under färd. Utrustad med bakhjulsmonterad bandbroms och cykelstöd.


Prescool - 795 SEK

Prescool är en springcykel av mycket hög kvalité, tillverkad av välkända Ferbedo från Tyskland. Cykeln är en tuff, röd/grå, enkel och robust Springcykel.

 

Scooter -Reapris 795 SEK (Ord.pris 995 SEK)

Scooter är en tuff springcykel med ram i aluminium, som är ett mycket lätt och hållbart material. Scooter har styrvinkelbegränsare för att förhindra att barnet tvärställer framhjulet under färd. Ramens utformning gör det enkelt att stiga på och av cykeln. Önskar du Scooter i röd/gul färg, maila info@springcykel.se

 

Balance - 1149 SEK

Balance är en springcykel med ram i aluminium som är ett mycket lätt och hållbart material. Balance är den av våra springcyklar som mest liknar en riktig cykel. Balance är klarröd, med kromat styre och ekerfälgar.

 

Tiger - 599 SEK

Tiger är vår populäraste cykel. Tuff, färggrann och med egen karaktär. En träcykel för barn som inte räds djungeln.

 

Razer - 895 SEK

Razer är en tuff springcykel med ram i aluminium, ett mycket lätt och hållbart material. Razer har styrvinkelbegränsare för att förhindra att barnet tvärställer framhjulet under färd.

 

Politi - Reapris 399 SEK (Ord. pris 599 SEK) 

© 2010 Springcykel AB, Lilla Tvärgatan 5, 633 52 Eskilstuna, Tel: 0706-98 72 15 info@springcykel.se
       Built on Exego Publisher