Leg&Go springcykel

Springcykeln som byggs om på 8 olika sätt

Att kunna bygga om cykeln på så många olika sätt gör att den funkar från 1 års ålder ända upp till 6 år. Det är en av få barncyklar som går att använda så länge i uppväxten och därför är det många som tycker det är ett smart köp.

Leg&Go Balance Bike
Se pris i webbshop

Med Leg & Go springcykel har man en cykel som växer tillsammans med barnet och modifieras för att anpassas till barnets utveckling, motorik och längd. Man slipper köpa ny cykel varje gång som barnet vuxit ur den gamla.

Det går till exempel att justera cykelns framaxel så att den blir högre eller lägre. Vanligen börjar barn på 10-tums springcyklar och redan efter 1 år brukar man behöva köpa en 12-tum istället. Med Leg&Go Balance Bike behöver du alltså inte köpa en ny tumstorlek utan justera helt enkelt cykelns ram till den nya höjden.

Tydligt miljötänk bakom springcykeln från Leg&Go

Egon Garklavs är uppfinnaren bakom denna innovativa cykel och den tar tillvara på trenden att vi måste använda våra prylar längre tid. Slit-och-släng håller inte längre om vi vill ta vara på jordklotet och minska vårt klimatavtryck.

Att cykeln dessutom är byggd av björkträ som vuxit och avverkats i norra Europa bidrar ytterligare till en tydlig miljöaspekt med denna balanscykel.