Disney springcyklar

Populärt inom Disney springcyklar

 • Disney - Balanscykel - Star Wars 12 Tum Junior Orange/Vit

  Disney - Balanscykel - Star Wars 12 Tum Junior Orange/Vit
  Lär dig att hålla balansen tillsammans med figurerna i Star Wars på den här balanscykeln. Den är helt gjord av trä. När du är redo att cykla med pedaler vet du redan hur man styr och balanserar!
 • Disney - Balanscykel - Pj Masks Versus 10 Tum Junior Röd

  Disney - Balanscykel - Pj Masks Versus 10 Tum Junior Röd
  Med denna PJ Masks gångcykel utvecklar barn en känsla av balans. Den justerbara sadeln säkerställer att cykeln växer tillsammans med barnet. På ett lekfullt sätt lär sig ditt barn att gå framåt och lära sig hålla balansen. Detta gör också övergången till en traditionell cykel enklare.
 • Disney - Balanscykel - Loopfiets Minnie Mouse 10 Tum Rosa/Vit

  Disney - Balanscykel - Loopfiets Minnie Mouse 10 Tum Rosa/Vit
  Med denna coola Minnie Mouse balanscykel lär sig barn att röra sig på ett lekfullt sätt och utveckla en känsla av balans. Denna balanscykel har en speciell anatomiskt formad sadel och gummidäck för en bekväm körning.
 • Disney - Balanscykel - Frozen 10 Tum Rosa/Blå

  Disney - Balanscykel - Frozen 10 Tum Rosa/Blå
  Med denna balanscykel utvecklar ditt barn en bra balans. Den justerbara sadeln säkerställer att cykeln växer med barnet. På ett lekfullt sätt lär sig ditt barn att gå framåt genom att koncentrera sig främst på körriktningen och hålla balans. Detta underlättar också övergången till en traditionell cykel.

Fler tips på Disney springcyklar

 • Disney - Balanscykel - Loopfiets Toy Story 10 Tum Junior Ljusblå/Ljusgrön

  Disney - Balanscykel - Loopfiets Toy Story 10 Tum Junior Ljusblå/Ljusgrön
  Med den här coola Toy Story balanscykeln lär sig barn att leka runt och utveckla en känsla av balans. Denna balanscykel har en speciell anatomiskt formad sadel och fulla gummidäck för en bekväm åktur.
 • Disney - Balanscykel - Loopfiets Frozen 2 10 Tum Blå/Vit

  Disney - Balanscykel - Loopfiets Frozen 2 10 Tum Blå/Vit
  Disney Frozen 2 balanscykel
 • Disney - Balanscykel - Princess 10 Tum Rosa

  Disney - Balanscykel - Princess 10 Tum Rosa
  Med denna balanscykel utvecklar barn en känsla av balans. Den justerbara sadeln ser till att cykeln växer med dem. På ett lekfullt sätt lär sig ditt barn att gå framåt genom att främst kunna koncentrera sig på färdriktningen och hålla balansen. Detta gör också övergången till en traditionell cykel enklare.
 • Disney - Balanscykel - Cars Loopfiets 12 Tum Röd

  Disney - Balanscykel - Cars Loopfiets 12 Tum Röd
  Med denna balanscykel från Disney Cars lär du dig att hålla balansen. Balanscykeln har en stark stålram och ett supertrevligt tryck av Disney Cars. Att lära sig balans på en balanscykel är en stor hjälp för att längre fram kunna lära sig att cykla. 
 • Disney - Balanscykel - Spider-Man 10 Tum Blå/Röd

  Disney - Balanscykel - Spider-Man 10 Tum Blå/Röd
  Med denna balanscykel utvecklar barn en känsla av balans. Den justerbara sadeln ser till att cykeln växer med dem. På ett lekfullt sätt lär sig ditt barn att gå framåt genom att kunna koncentrera sig främst på riktningen av resa och hålla balans. Detta gör också övergången till en traditionell cykel enklare.
 • Disney - Balanscykel - Princess Loopfiets 12 Tum Vit/Rosa

  Disney - Balanscykel - Princess Loopfiets 12 Tum Vit/Rosa
  Med denna balanscykel från Disney Princess lär du dig att hålla balansen. Balanscykeln har en stark stålram och ett super sött tryck från Disney Princess.
 • Disney - Balanscykel - Cars Lightning Mcqueen 12 Tum Junior Röd

  Disney - Balanscykel - Cars Lightning Mcqueen 12 Tum Junior Röd
  Lär dig att hålla balansen tillsammans med denna Cars balanscykel. Med den justerbara sadeln och styret växer cykeln med dig. När du är redo att cykla med pedaler vet du redan hur du ska hantera styret och balansera!