Kettler springcyklar

Kettler tillverkar springcyklar i stryktåliga stålrör som lackas med akryllack för bästa reptålighet. Vill du ha en prisvärd balanscykel som håller länge ska du välja Kettler.

Kettler balanscyklar för barn 2 till 5 år

Den minsta modellen från Kettler är på 10 tum och har en sadel som kan justeras från 31 cm upp till 41 cm. Detta är den cykel som redan en 2-åring kan börja cykla med. Beroende på hur snabbt ditt barn växer kan cykeln följa med upp till 3-4 års ålder.

Nästa storlek på Kettlers cyklar är 12 tum och passar för barn från 3 till 5 års ålder. De här cyklarna finns att köpa även med handbroms, vilket kan vara bra att träna på också innan övergång till cykel med trampor.

Kettlers cykelram har en lutande vinkel från bakre hjulet till styrstången, vilket gör cykeln lätt att kliva på och av. Styrstången är fritt roterande, något som gör att styret lägger sig platt mot marken i händelse av fall. En vanlig skada är annars att barnet får handtaget i magen men på Kettlers springcyklar minskar risken för det avsevärt.

Just nu är det få svenska återförsäljare till Kettler som har deras cyklar på lager. Vi rekommenderar därför att kolla på svenska Amazon idag.

Populärt inom Kettler springcyklar

Just nu finns det inte några artiklar i produktkategorin.