Kiddimoto springcyklar

Balanscyklarna från Kiddimoto håller hög kvalité och det finns både trä- och metallram att välja på. Vi listar utbudet av Kiddimotos cyklar som deras svenska återförsäljare har online. Super Junior är en serie med robust ram som håller många år och tål lite extra slit. Snyggast design tycker vi dock att träramen i serien Kurve har.

Populärt inom Kiddimoto springcyklar

 • Kiddimoto - Balanscykel - Super Junior Max - Skullz

  Kiddimoto - Balanscykel - Super Junior Max - Skullz
  Super Junior Max är en snygg balanscykel av högsta kvalitet. Den robusta ramen av metall ger er en cykel som kan uppskattas under många år och den fina designen inspirerar barnen till många cykelturer. Super Junior Max är försedd med luftfyllda hjul och en mjuk sadel för bästa komfort samt en handbroms som tar på bakhjulet för en säker och stabil cykeltur. Skullz har dessutom ett superhäftigt utseende med en svart bas prydd av dödskallar som snabbt fångar barnens intresse vilket också leder till att de tränar upp balansen snabbare. Med den här typen av cykel kan barnen leka och samtidigt träna på balansen och en balanscykel ger därför ditt barn den optimala förberedelsen för en riktig cykel. Utan trampor och stödhjul som både stör och hämmar balansutvecklingen kan barnen på en balanscykel träna sin balans inför övergången till en riktig cykel.
 • Kiddimoto - Balanscykel - Super Junior Max - Pastel Dotty

  Kiddimoto - Balanscykel - Super Junior Max - Pastel Dotty
  Super Junior Max är en snygg balanscykel av högsta kvalitet. Den robusta ramen av metall ger er en cykel som kan uppskattas under många år och den fina designen inspirerar barnen till många cykelturer. Super Junior Max är försedd med luftfyllda hjul och en mjuk sadel för bästa komfort samt en handbroms som tar på bakhjulet för en säker och stabil cykeltur. Pastel Dotty har dessutom ett fräckt utseende med en vit bas täckt av prickar i härliga pastellfärger och en matchande prickig sadel som möts av rosa handtag som allt tillsammans snabbt fångar barnens intresse vilket också leder till att de tränar upp balansen snabbare. Med den här typen av cykel kan barnen leka och samtidigt träna på balansen och en balanscykel ger därför ditt barn den optimala förberedelsen för en riktig cykel. Utan trampor och stödhjul som både stör och hämmar balansutvecklingen kan barnen på en balanscykel träna sin balans inför övergången till en riktig cykel.
 • Kiddimoto - Balanscykel - Super Junior Max - Fleur

  Kiddimoto - Balanscykel - Super Junior Max - Fleur
  Super Junior Max är en snygg balanscykel av högsta kvalitet. Den robusta ramen av metall ger er en cykel som kan uppskattas under många år och den fina designen inspirerar barnen till många cykelturer. Super Junior Max är försedd med luftfyllda hjul och en mjuk sadel för bästa komfort samt en handbroms som tar på bakhjulet för en säker och stabil cykeltur. Fleur har dessutom ett superfint utseende med en aquablå bas täckt av söta blommor som snabbt fångar barnens intresse vilket också leder till att de tränar upp balansen snabbare. Med den här typen av cykel kan barnen leka och samtidigt träna på balansen och en balanscykel ger därför ditt barn den optimala förberedelsen för en riktig cykel. Utan trampor och stödhjul som både stör och hämmar balansutvecklingen kan barnen på en balanscykel träna sin balans inför övergången till en riktig cykel.
 • Kiddimoto - Balanscykel - Fleur

  Kiddimoto - Balanscykel - Fleur
  Kurve är en snygg balanscykel i trä av högsta kvalitet. Den stabila ramen, stoppade sitsen och de luftfyllda hjulen ger en säker och komfortabel cykeltur och den häftiga designen där den blå ramen pryds av vackra blommor vilket matchas med pastell-lila sadel och handtag som snabbt fångar barnens intresse vilket också leder till att de tränar upp balansen snabbare. Med den här typen av cykel kan barnen leka och samtidigt träna på balansen och en balanscykel ger därför ditt barn den optimala förberedelsen för en riktig cykel. Utan trampor och stödhjul som både stör och hämmar balansutvecklingen kan barnen på en balanscykel träna sin balans inför övergången till en riktig cykel.

Fler tips på Kiddimoto springcyklar

 • Kiddimoto - Balanscykel - Super Junior Max - Stars

  Kiddimoto - Balanscykel - Super Junior Max - Stars
  Super Junior Max är en snygg balanscykel av högsta kvalitet. Den robusta ramen av metall ger er en cykel som kan uppskattas under många år och den fina designen inspirerar barnen till många cykelturer. Super Junior Max är försedd med luftfyllda hjul och en mjuk sadel för bästa komfort samt en handbroms som tar på bakhjulet för en säker och stabil cykeltur. Stars har dessutom ett tufft utseende med en vit bas som är täckt av en massa färgglada stjärnor, till det matchas sadeln med samma tema och handtag i en ljusrosa kulör som allt tillsammans snabbt fångar barnens intresse vilket också leder till att de tränar upp balansen snabbare. Med den här typen av cykel kan barnen leka och samtidigt träna på balansen och en balanscykel ger därför ditt barn den optimala förberedelsen för en riktig cykel. Utan trampor och stödhjul som både stör och hämmar balansutvecklingen kan barnen på en balanscykel träna sin balans inför övergången till en riktig cykel.
 • Kiddimoto - Balanscykel Splatz Kurve

  Kiddimoto - Balanscykel Splatz Kurve
  Balanscykel från Kurve-serien av Kiddimoto
 • Kiddimoto - Balanscykel - Super Junior Max - Union Jack

  Kiddimoto - Balanscykel - Super Junior Max - Union Jack
  Super Junior Max är en snygg balanscykel av högsta kvalitet. Den robusta ramen av metall ger er en cykel som kan uppskattas under många år och den fina designen inspirerar barnen till många cykelturer. Super Junior Max är försedd med luftfyllda hjul och en mjuk sadel för bästa komfort samt en handbroms som tar på bakhjulet för en säker och stabil cykeltur. Union Jack har dessutom ett supersnyggt utseende som precis som namnet lyder har motiv av den engelska flaggan på både ram och sadel och som matchas med blåa handtag vilka tillsammans snabbt fångar barnens intresse vilket också leder till att de tränar upp balansen snabbare. Med den här typen av cykel kan barnen leka och samtidigt träna på balansen och en balanscykel ger därför ditt barn den optimala förberedelsen för en riktig cykel. Utan trampor och stödhjul som både stör och hämmar balansutvecklingen kan barnen på en balanscykel träna sin balans inför övergången till en riktig cykel.
 • Kiddimoto - Balanscykel - Stars

  Kiddimoto - Balanscykel - Stars
  Kurve är en snygg balanscykel i trä av högsta kvalitet. Den stabila ramen, stoppade sitsen och de luftfyllda hjulen ger en säker och komfortabel cykeltur och den häftiga designen där ramen pryds av en massa färgglada stjärnor vilket matchas med en blå sadel och blåa handtag, fångar snabbt barnens intresse vilket också leder till att de tränar upp balansen snabbare. Med den här typen av cykel kan barnen leka och samtidigt träna på balansen och en balanscykel ger därför ditt barn den optimala förberedelsen för en riktig cykel. Utan trampor och stödhjul som både stör och hämmar balansutvecklingen kan barnen på en balanscykel träna sin balans inför övergången till en riktig cykel.
 • Kiddimoto - Balanscykel Limited Edition Racer Jorge Lorenzo Kurve

  Kiddimoto - Balanscykel Limited Edition Racer Jorge Lorenzo Kurve
  Balanscykel från Kurve-serien av Kiddimoto
 • Kiddimoto - Balanscykel Körsbär Kurve

  Kiddimoto - Balanscykel Körsbär Kurve
  Balanscykel från Kurve-serien av Kiddimoto
 • Kiddimoto - Balanscykel Pastellprickar Kurve

  Kiddimoto - Balanscykel Pastellprickar Kurve
  Balanscykel från Kurve-serien av Kiddimoto
 • Kiddimoto - Balanscykel Super Junior Max Rosa

  Kiddimoto - Balanscykel Super Junior Max Rosa
  Balanscykel Super Junior Max från Kiddimoto
 • Kiddimoto - Balanscykel - Super Junior - Deep Black

  Kiddimoto - Balanscykel - Super Junior - Deep Black
  Med sin robusta konstruktion av metall men vikt på endast 3,3 kg är Super Junior en extremt lätthanterlig och hållbar balanscykel för små barn. Kiddimoto har försett Super Junior-cyklarna med punkteringsfria hjul, komfortabelt stoppad sadel och en fräck design som snabbt fångar barnens intresse vilket också leder till att de tränar upp balansen snabbare. Med den här typen av cykel kan barnen leka och samtidigt träna på balansen och en balanscykel ger därför ditt barn den optimala förberedelsen för en riktig cykel. Utan trampor och stödhjul som både stör och hämmar balansutvecklingen kan barnen på en balanscykel träna sin balans inför övergången till en riktig cykel.
 • Kiddimoto - Balanscykel Röd Med Prickar Kurve

  Kiddimoto - Balanscykel Röd Med Prickar Kurve
  Balanscykel från Kurve-serien av Kiddimoto
 • Kiddimoto - Balanscykel Röd Med Däckspår Kurve

  Kiddimoto - Balanscykel Röd Med Däckspår Kurve
  Balanscykel från Kurve-serien av Kiddimoto
 • Kiddimoto - Balanscykel Union Jack Kurve

  Kiddimoto - Balanscykel Union Jack Kurve
  Balanscykel från Kurve-serien av Kiddimoto
 • Kiddimoto - Balanscykel - Superbike Hero - Evel Knievel

  Kiddimoto - Balanscykel - Superbike Hero - Evel Knievel
  Evel Knievel var en legendarisk, amerikansk, våghalsig stuntman som blev världskänd genom att utföra motorcykelstunts. Under sin karriär var han med i flera olyckor som resulterade i dödliga skador. Född 1938 dog han dock trots sitt farliga liv och många olyckor inte förrän år 2007. Hans legend lever dock vidare i bland annat den här häftiga balanscykeln som efterliknar designen av hans motorcykel och som dessutom har hans autograf på chassit. Den fräcka historian och designen fångar snabbt barnens intresse vilket också leder till att de tränar upp balansen snabbare. Med den här typen av cykel kan barnen leka och samtidigt träna på balansen och en balanscykel ger därför ditt barn den optimala förberedelsen för en riktig cykel. Utan trampor och stödhjul som både stör och hämmar balansutvecklingen kan barnen på en balanscykel träna sin balans inför övergången till en riktig cykel.
 • Kiddimoto - Balanscykel - Fossil

  Kiddimoto - Balanscykel - Fossil
  Kurve är en snygg balanscykel i trä av högsta kvalitet. Den stabila ramen, stoppade sitsen och de luftfyllda hjulen ger en säker och komfortabel cykeltur och den häftiga designen där ramen pryds av motiv av dinosaurier vilket matchas med fräcka, gröna handtag fångar snabbt barnens intresse vilket också leder till att de tränar upp balansen snabbare. Med den här typen av cykel kan barnen leka och samtidigt träna på balansen och en balanscykel ger därför ditt barn den optimala förberedelsen för en riktig cykel. Utan trampor och stödhjul som både stör och hämmar balansutvecklingen kan barnen på en balanscykel träna sin balans inför övergången till en riktig cykel.