Kinderkraft springcyklar

Cutie, UniQ & Runner är springcyklar från Kindercraft. De har var och en sin egen stil. Cutie är en av få springcyklar som passar barn under 2 år då den har två hjul fram för ökad stabilitet.

UNIQ är en fin träcykel för barn som är tillverkad i björkträ från hållbart skogsbruk. Precis som alla andra balanscyklar från Kindercraft säkerhetstestas konstruktionen av TÜV Rheinland i Tyskland.

Kinderkrafts Runner kan köpas i ett paket med cykelkorg och hjälm. Man kan välja på olika matchande färger mellan cykeln och tillbehören.

Populärt inom Kinderkraft springcyklar

 • Kinderkraft - Balance Gångcykel SPACE , grönt

  Kinderkraft - Balance Gångcykel SPACE , grönt
  Hjulet SPACE från märket Kinderkraft är en produkt som hjälper barnet att hålla balansen. På så sätt utvecklar den sina motoriska färdigheter och förbereder sig på att cykla på en klassisk cykel. Dessutom är SPACE utrustad med en handbroms, vilket ökar barnets säkerhet. Dessutom är den mycket lätt och de stora hjulen av skum som inte kan punkteras gör det lättare för barnet att hålla balansen. På fotstödet kan barnet däremot sätta ner fötterna medan det åker. Säkerhet Den säkra trumhandbromsen på höger sida av styret gör att barnet kan stoppa hjulet omedelbart. De stora hjulen (28 cm i diameter) av skum, som inte kan punkteras, är stötdämpande. De har ökad slitstyrka och säkerställer att hjulet är stabilt. Den begränsade styrningsvinkeln förhindrar överdriven och okontrollerad vridning av styret under körning, vilket skyddar barnet från att falla. Gummigreppet säkerställer att barnets händer inte glider av styret. Komfort Det praktiska fotstödet med halkskydd gör att barnet kan sätta ner fötterna under färden. tDen bekväma och mjuka sadeln ger avkomman komfort under ridningen. Sadeln och styret kan justeras och anpassas till barnets storlek. Funktionalitet Den ergonomiska och lätta stålkonstruktionen gör det enkelt för dig att bära cykeln från en plats till en annan eller runt huset. En praktisk väska på styret där barnet kan förvara sina småsaker. För barn som är över 80 cm långa! Ytterligare tillbehör Klockan som sitter på styret gör att barnet kan varna fotgängare och andra cyklister. I väskan för småsaker, som fästs på styret, kan barnet förvara sina favoritleksaker eller skatter som hittats under promenaden. Produktdetaljer: Tränar balans och motorisk utveckling Handbroms med trumma gör att du kan stanna direkt Stora hjul (28 cm diameter) har en stötdämpande effekt och är slitstarka. Begränsad styrvinkel för stabilitet Handtag av halkfritt material Tillbehör: klocka, väska Tekniska detaljer: Material för ram och styr: stål Materialhjul: slitstarkt EVA-skum Små element av plast Användarvikt: upp till 35 kg Mått (längd x höjd): 84 x 59 cm Vikt: 3,1 kg Hjulstorlek: 28 cm Styrets bredd: 36 cm Ålder: från 3 år Skötselinstruktioner Rengör med en fuktig trasa eller svamp. Skydda mot damm, fukt, vatten, höga och mycket låga temperaturer, fall etc. Uppmärksamhet Använd med skyddsutrustning. Får inte användas i vägtrafik!
 • Kinderkraft - Mini Springcykel Cutie, blå

  Kinderkraft - Mini Springcykel Cutie, blå
  Springcykeln är lämplig för barn från 12 månader. Den har en mjuk justerbar sadel (26-28 cm) som gör det möjligt att anpassa den efter barnet. Så kan barnet ha ännu mer glädje av den. Springcykeln bidrar till att utveckla den operativa koordinationen och balansen. Säkerhet går alltid först. Den har en ståölkonstruktion som bidrar till mer stabilitet samtidigt som de motoriska förmågorna utvecklas. Styret skyddar även mot fall och den är utrustad med praktiska gummihandtag. Springcykeln har även punkteringsfria däck av EVA-skum. Tekniska specifikationer: Mått: 51 x 21,5 x 36 cm Material Ram: Metallram Hjulens material: EVA-skum Vikt: 1,8 kg Sadel är justerbar från: 26 - 28 cm Från 12 månader OBS! Används tillsammans med skyddsutrustning. Inte lämplig att använda i trafiken.
 • Kinderkraft - Mini Springcykel Cutie, gul

  Kinderkraft - Mini Springcykel Cutie, gul
  Springcykeln är lämplig för barn från 12 månader. Den har en mjuk justerbar sadel (26-28 cm) som gör det möjligt att anpassa den efter barnet. Så kan barnet ha ännu mer glädje av den. Springcykeln bidrar till att utveckla den operativa koordinationen och balansen. Säkerhet går alltid först. Den har en ståölkonstruktion som bidrar till mer stabilitet samtidigt som de motoriska förmågorna utvecklas. Styret skyddar även mot fall och den är utrustad med praktiska gummihandtag. Springcykeln har även punkteringsfria däck av EVA-skum. Tekniska specifikationer: Mått: 51 x 21,5 x 36 cm Material Ram: Metallram Hjulens material: EVA-skum Vikt: 1,8 kg Sadel är justerbar från: 26 - 28 cm Från 12 månader OBS! Används tillsammans med skyddsutrustning. Inte lämplig att använda i trafiken.
 • Kinderkraft MINIBI löparcykel, godisrosa

  Kinderkraft MINIBI löparcykel, godisrosa
  Produktdetaljer: Ålder: från 12 månader MINIBI är en barnvagn, löparcykel och trehjuling i ett. Den står stabilt på tre hjul, vilket gör det mycket lättare för barnet att stiga på och av cykeln. MINIBI har en smalare hjulbas än andra traditionella trehjulingar, vilket bidrar till att träna barnets balanssinne och motoriska koordination. Att rida på MINIBI stärker också barnets självförtroende. MINIBI:s skumdäck är lätta, hållbara och starka. De behöver inte pumpas upp och är lätta att rengöra, vilket gör trehjulingen perfekt både hemma och utomhus. De har bra grepp, skadar inte golvet och är mycket tysta. Trehjulingen har rundade kanter och inga utskjutande delar, vilket gör att de första försöken med MINIBI-trehjulingen är säkra. Den begränsade styrvinkeln förhindrar att styret vrids för mycket och därmed att barnet faller av cykeln. Det halkfria greppet säkerställer att små händer inte glider av. MINIBI har en justerbar sadel som enkelt kan justeras till barnets höjd, vilket ökar körkomforten och gör att trehjulingen kan användas under en längre tid. Den ergonomiskt formade sitsen av konstläder är mjuk och bekväm. Färgerna, modern e Design och framför allt de pedagogiska och utvecklingsmässiga funktionerna gör MINIBI trehjulingen till en perfekt present. Mått och vikt: Mått när den är monterad (längd x bredd x höjd): 50 x 25,5 x 39 cm. Dimensioner däck (diameter, bredd): 14 cm, 4 cm Avstånd mellan framdäcken: 18 cm Mått på sätet (längd x bredd): 13 x 21,5 cm Avstånd från golv till sits: 24 till 27 cm Vikt: 2,1 kg Material och skötsel: Materialram: Polypropen Material för styret: Polypropylen Material av gummi i styret: TPR Material sadel: syntetiskt läder Däckmaterial: EVA-skum Skötselinstruktioner: Rengör med en fuktig trasa. Varning och säkerhetsinstruktioner: Försiktighet: Inte lämplig för barn under 12 månader. Använd med skyddsutrustning. Får inte användas i vägtrafik!

Fler tips på Kinderkraft springcyklar

 • Kinderkraft MINIBI löphjul, blad green

  Kinderkraft MINIBI löphjul, blad green
  Produktdetaljer: Ålder: från 12 månader MINIBI är en barnvagn, löparcykel och trehjuling i ett. Den står stabilt på tre hjul, vilket gör det mycket lättare för barnet att stiga på och av cykeln. MINIBI har en smalare hjulbas än andra traditionella trehjulingar, vilket bidrar till att träna barnets balanssinne och motoriska koordination. Att rida MINIBI stärker också barnets självförtroende. MINIBI:s skumdäck är lätta, hållbara och starka. De behöver inte pumpas upp och är lätta att rengöra, vilket gör trehjulingen perfekt både hemma och utomhus. De har bra grepp, skadar inte golvet och är mycket tysta. Trehjulingen har rundade kanter och inga utskjutande delar, vilket gör att de första försöken att åka på MINIBI-trehjulingen är säkra. Den begränsade styrvinkeln förhindrar att styret vrids för mycket och därmed att barnet faller av cykeln. Det halkfria greppet säkerställer att små händer inte glider av. MINIBI har en justerbar sadel som enkelt kan anpassas till barnets längd, vilket ökar körkomforten och gör att trehjulingen kan användas under en längre tid. Den ergonomiskt formade sitsen av konstläder är mjuk och bekväm. Färgerna, modern e Design och framför allt de pedagogiska och utvecklingsmässiga funktionerna gör MINIBI trehjulingen till en perfekt present. Mått och vikt: Mått när den är monterad (längd x bredd x höjd): 50 x 25,5 x 39 cm. Dimensioner däck (diameter, bredd): 14 cm, 4 cm Avstånd mellan framdäcken: 18 cm Mått på sätet (längd x bredd): 13 x 21,5 cm Avstånd från golv till sits: 24 till 27 cm Vikt: 2,1 kg Material och skötsel: Materialram: Polypropen Material för styret: Polypropylen Material av gummi i styret: TPR Material sadel: syntetiskt läder Däckmaterial: EVA-skum Skötselinstruktioner: Rengör med en fuktig trasa. Varning och säkerhetsinstruktioner: Försiktighet: Inte lämplig för barn under 12 månader. Använd med skyddsutrustning. Får inte användas i vägtrafik!
 • Kinderkraft Löphjul 2Way Next Light green

  Kinderkraft Löphjul 2Way Next Light green
  Produktdetaljer: Ålder: Från 3 år Med den här löparcykeln kommer ditt barn att ha mycket roligt och samtidigt utveckla sin balanssinne på ett naturligt sätt. 2WAY NEXT främjar utvecklingen av motoriska färdigheter och rumslig medvetenhet Den låga ramen gör det lätt för yngre barn att stiga på, medan den justerbara sadeln och styret gör att löparcykeln passar även äldre barn. Hjulet 2WAY NEXT har stora skumdäck som inte behöver pumpas upp. Styret har en begränsad styrvinkel - vilket gör det lättare att lära sig att styra cykeln. Den lätta, ergonomiska Design gör den lätt att bära för föräldrarna. De sportiga linjerna fångar omedelbart ögat - vilket gör det lättare för dig att uppmuntra ditt barn att vara aktivt och göra idrott till en vana. Småbarn växer som galningar - därför har 2WAY NEXT hjulet en justerbar sadel från 31 till 40 cm. Hjulet 2WAY NEXT kan monteras på ett ögonblick. Det finns inga vassa, utskjutande delar som ett barn kan skada sig på. Gummigrepp på styret stärker greppet för små händer. Cykeln förbättrar på lämpligt sätt den bilaterala motoriska koordinationen, bidrar till att förbättra den rumsliga medvetenheten och förmågan att uppskatta avstånd och hastigheter. För barn 35 kg Mått och vikt: Mått när cykeln är monterad (längd x bredd x höjd): 84 x 37,5 x 52-59 cm. Däckdiameter: 28 cm Höjdintervall för styret: 52-59 cm Sittplatsens höjdintervall: 31-40 cm Material och skötsel: Material: ram och styr: stål; däck: EVA-skum. Varning och säkerhetsinstruktioner: Varning och säkerhetsinstruktioner: Skyddsutrustning: Skyddsutrustning: Skyddsutrustning Försiktighet: Använd skyddsutrustning. Får inte användas i vägtrafik!
 • Kinderkraft Rullhjul Tove Summer mint

  Kinderkraft Rullhjul Tove Summer mint
  Produktdetaljer: Ålder: från 24 månader Begränsad styrning Handtag för att bära Lätt att montera Mått och vikt: Storlek: 1,5 kg: Mått när den är monterad (längd x bredd x höjd): 68 x 31,5 x 45,5 cm. Vikt: 2,1 kg Högsta vikt: 25 kg Sitthöjd: 30-34 cm Material och skötsel: Material och skötsel: Material: Hjul: EVA (7,7), Handtag: TPR Varning och säkerhetsinstruktioner: Varning och säkerhetsinstruktioner: Varning och säkerhetsinstruktioner: Varning och säkerhetsinstruktioner: Varning och säkerhetsinstruktioner Försiktighet: Användning med skyddsutrustning. Får inte användas i vägtrafik!
 • Kinderkraft - Balance Rapid blå hjul breeze

  Kinderkraft - Balance Rapid blå hjul breeze
  Produktdetaljer: Ålder: från 3 år Tränar balans och motorisk utveckling Robust konstruktion, utvecklad enligt den senaste säkerhetsstandarden EN71-1 Bärhandtag utskuret i ramen Rotationslås för styret 12 tums hjul Retro Design Originell slitbana som lämnar ett märke Slät, polerad ram, inga grova eller vassa föremål Handtag av halkfritt material på styret Tillbehör: ringklocka Mått och vikt: Användarvikt: upp till 35 kg Förpackningens mått: 71 x 16,5 x 32 cm Vikt: 3,75 kg Justeringsområde: 33 till 42 cm Hjulstorlek: 12 tum Material och skötsel: Material Frame: Material: Magnesiumlegering Hjulmaterial: Gummihjul Varning och säkerhetsinstruktioner: Varning och säkerhetsinstruktioner: Varning och säkerhetsinstruktioner: Varning och säkerhetsinstruktioner: Varning och säkerhetsinstruktioner: Varning och säkerhetsinstruktioner Försiktighet: Använd med skyddsutrustning. Får inte användas i vägtrafik!
 • Kinderkraft - Balance Rullhjul Rapid savannah green

  Kinderkraft - Balance Rullhjul Rapid savannah green
  Produktdetaljer: Ålder: från 3 år Tränar balans och motorisk utveckling Robust konstruktion, utvecklad enligt den senaste säkerhetsstandarden EN71-1 Bärhandtag utskuret i ramen Rotationslås för styret 12 tums hjul Retro Design Originell slitbana som lämnar ett märke Slät, polerad ram, inga grova eller vassa föremål Handtag av halkfritt material på styret Tillbehör: ringklocka Mått och vikt: Användarvikt: upp till 35 kg Förpackningens mått: 71 x 16,5 x 32 cm Vikt: 3,75 kg Justeringsområde: 33 till 42 cm Hjulstorlek: 12 tum Material och skötsel: Material Frame: Material: Magnesiumlegering Hjulmaterial: Gummihjul Varning och säkerhetsinstruktioner: Varning och säkerhetsinstruktioner: Varning och säkerhetsinstruktioner: Varning och säkerhetsinstruktioner: Varning och säkerhetsinstruktioner: Varning och säkerhetsinstruktioner Försiktighet: Använd med skyddsutrustning. Får inte användas i vägtrafik!
 • Kinderkraft Löparhjul 2Way Next Rose pink

  Kinderkraft Löparhjul 2Way Next Rose pink
  Produktdetaljer: Ålder: Från 3 år Med den här löparcykeln kommer ditt barn att ha mycket roligt och samtidigt utveckla sin balanssinne på ett naturligt sätt. 2WAY NEXT främjar utvecklingen av motoriska färdigheter och rumslig medvetenhet Den låga ramen gör det lätt för yngre barn att stiga på, medan den justerbara sadeln och styret gör att löparcykeln passar även äldre barn. Hjulet 2WAY NEXT har stora skumdäck som inte behöver pumpas upp. Styret har en begränsad styrvinkel - vilket gör det lättare att lära sig att styra cykeln. Den lätta, ergonomiska Design gör den lätt att bära för föräldrarna. De sportiga linjerna fångar omedelbart ögat - vilket gör det lättare för dig att uppmuntra ditt barn att vara aktivt och göra idrott till en vana. Småbarn växer som galningar - därför har 2WAY NEXT hjulet en justerbar sadel från 31 till 40 cm. Hjulet 2WAY NEXT kan monteras på ett ögonblick. Det finns inga vassa, utskjutande delar som ett barn kan skada sig på. Gummigrepp på styret stärker greppet för små händer. Cykeln förbättrar på lämpligt sätt den bilaterala motoriska koordinationen, bidrar till att förbättra den rumsliga medvetenheten och förmågan att uppskatta avstånd och hastigheter. För barn 35 kg Mått och vikt: Mått när cykeln är monterad (längd x bredd x höjd): 84 x 37,5 x 52-59 cm. Däckdiameter: 28 cm Höjdintervall för styret: 52-59 cm Sittplatsens höjdintervall: 31-40 cm Material och skötsel: Material: ram och styr: stål; däck: EVA-skum. Varning och säkerhetsinstruktioner: Varning och säkerhetsinstruktioner: Skyddsutrustning: Skyddsutrustning: Skyddsutrustning Försiktighet: Använd skyddsutrustning. Får inte användas i vägtrafik!
 • Kinderkraft Löparhjul Tove Dessert beige

  Kinderkraft Löparhjul Tove Dessert beige
  Produktdetaljer: Ålder: från 24 månader Begränsad styrning Handtag för att bära Lätt att montera Mått och vikt: Storlek: 1,5 kg: Mått när den är monterad (längd x bredd x höjd): 68 x 31,5 x 45,5 cm. Vikt: 2,1 kg Högsta vikt: 25 kg Sitthöjd: 30-34 cm Material och skötsel: Material och skötsel: Material: Hjul: EVA (7,7), Handtag: TPR Varning och säkerhetsinstruktioner: Varning och säkerhetsinstruktioner: Varning och säkerhetsinstruktioner: Varning och säkerhetsinstruktioner: Varning och säkerhetsinstruktioner Försiktighet: Användning med skyddsutrustning. Får inte användas i vägtrafik!
 • Kinderkraft Löphjul 2Way Next Blue sky

  Kinderkraft Löphjul 2Way Next Blue sky
  Produktdetaljer: Ålder: Från 3 år Med den här löparcykeln kommer ditt barn att ha mycket roligt och samtidigt utveckla sin balanssinne på ett naturligt sätt. 2WAY NEXT främjar utvecklingen av motoriska färdigheter och rumslig medvetenhet Den låga ramen gör det lätt för yngre barn att stiga på, medan den justerbara sadeln och styret gör att löparcykeln passar även äldre barn. Hjulet 2WAY NEXT har stora skumdäck som inte behöver pumpas upp. Styret har en begränsad styrvinkel - vilket gör det lättare att lära sig att styra cykeln. Den lätta, ergonomiska Design gör den lätt att bära för föräldrarna. De sportiga linjerna fångar omedelbart ögat - vilket gör det lättare för dig att uppmuntra ditt barn att vara aktivt och göra idrott till en vana. Småbarn växer som galningar - därför har 2WAY NEXT hjulet en justerbar sadel från 31 till 40 cm. Hjulet 2WAY NEXT kan monteras på ett ögonblick. Det finns inga vassa, utskjutande delar som ett barn kan skada sig på. Gummigrepp på styret stärker greppet för små händer. Cykeln förbättrar på lämpligt sätt den bilaterala motoriska koordinationen, bidrar till att förbättra den rumsliga medvetenheten och förmågan att uppskatta avstånd och hastigheter. För barn 35 kg Mått och vikt: Mått när cykeln är monterad (längd x bredd x höjd): 84 x 37,5 x 52-59 cm. Däckdiameter: 28 cm Höjdintervall för styret: 52-59 cm Sittplatsens höjdintervall: 31-40 cm Material och skötsel: Material: ram och styr: stål; däck: EVA-skum. Varning och säkerhetsinstruktioner: Varning och säkerhetsinstruktioner: Skyddsutrustning: Skyddsutrustning: Skyddsutrustning Försiktighet: Använd skyddsutrustning. Får inte användas i vägtrafik!
 • Kinderkraft MINIBI löparcykel, honung yellow

  Kinderkraft MINIBI löparcykel, honung yellow
  Produktdetaljer: Ålder: från 12 månader MINIBI är en barnvagn, löparcykel och trehjuling i ett. Den står stabilt på tre hjul, vilket gör det mycket lättare för barnet att stiga på och av cykeln. MINIBI har en smalare hjulbas än andra traditionella trehjulingar, vilket bidrar till att träna barnets balanssinne och motoriska koordination. Att rida MINIBI stärker också barnets självförtroende. MINIBI:s skumdäck är lätta, hållbara och starka. De behöver inte pumpas upp och är lätta att rengöra, vilket gör trehjulingen perfekt både hemma och utomhus. De har bra grepp, skadar inte golvet och är mycket tysta. Trehjulingen har rundade kanter och inga utskjutande delar, vilket gör att de första försöken att åka på MINIBI-trehjulingen är säkra. Den begränsade styrvinkeln förhindrar att styret vrids för mycket och därmed att barnet faller av cykeln. Det halkfria greppet säkerställer att små händer inte glider av. MINIBI har en justerbar sadel som enkelt kan anpassas till barnets längd, vilket ökar körkomforten och gör att trehjulingen kan användas under en längre tid. Den ergonomiskt formade sitsen av konstläder är mjuk och bekväm. Färgerna, modern e Design och framför allt de pedagogiska och utvecklingsmässiga funktionerna gör MINIBI trehjulingen till en perfekt present. Mått och vikt: Mått när den är monterad (längd x bredd x höjd): 50 x 25,5 x 39 cm. Dimensioner däck (diameter, bredd): 14 cm, 4 cm Avstånd mellan framdäcken: 18 cm Mått på sätet (längd x bredd): 13 x 21,5 cm Avstånd från golv till sits: 24 till 27 cm Vikt: 2,1 kg Material och skötsel: Materialram: Polypropen Material för styret: Polypropylen Material av gummi i styret: TPR Material sadel: syntetiskt läder Däckmaterial: EVA-skum Skötselinstruktioner: Rengör med en fuktig trasa. Varning och säkerhetsinstruktioner: Försiktighet: Inte lämplig för barn under 12 månader. Använd med skyddsutrustning. Får inte användas i vägtrafik!
 • Kinderkraft - Mini Springcykel Cutie, rosa

  Kinderkraft - Mini Springcykel Cutie, rosa
  Springcykeln är lämplig för barn från 12 månader. Den har en mjuk justerbar sadel (26-28 cm) som gör det möjligt att anpassa den efter barnet. Så kan barnet ha ännu mer glädje av den. Springcykeln bidrar till att utveckla den operativa koordinationen och balansen. Säkerhet går alltid först. Den har en ståölkonstruktion som bidrar till mer stabilitet samtidigt som de motoriska förmågorna utvecklas. Styret skyddar även mot fall och den är utrustad med praktiska gummihandtag. Springcykeln har även punkteringsfria däck av EVA-skum. Tekniska specifikationer: Mått: 51 x 21,5 x 36 cm Material Ram: Metallram Hjulens material: EVA-skum Vikt: 1,8 kg Sadel är justerbar från: 26 - 28 cm Från 12 månader OBS! Används tillsammans med skyddsutrustning. Inte lämplig att använda i trafiken.