Stiga springcyklar

Svenska STIGA Sports har tagit fram en tålig, billig och bra springcykel. Den kallas för Runracer och finns att köpa i olika färger och storlekar. Som balanscykel, utan pedaler och stödhjul, är den perfekt för små barn att börja träna cykelbalans på.

Stiga Runracer balanscykel är tillverkad i en tålig stålram och har handtag som tål lite tuffare tag. Man kan justera sadelhöjden i takt med att barnet växer. Runracer C10 är lämplig för de allra minsta från 24 månaders ålder. C12 har 12 tums ram och passar från 3-5 år.

Populärt inom Stiga springcyklar

 • STR Runracer C10 Silver

  STR Runracer C10 Silver
  En del barn blir tidigt sugna på att lära sig cykla. STIGA Runracer C10 är en mindre balanscykel med små 10-tumshjul som är perfekt för de allra minsta att öva på. De små hjulen på den här balanscykeln&hellip:
 • STIGA Mini Rider Go Springcykel (Rosa)

  STIGA Mini Rider Go Springcykel (Rosa)
  Perfekt springcykel för de minsta.
 • STR Runracer C12 Black

  STR Runracer C12 Black
  Det är svårt att lära sig cykla, men när du väl har lärt dig kommer du aldrig att glömma hur du gör. Balanscykeln STIGA Runracer är en väldigt bra start när ditt barn börjar bli nyfiket på&hellip:
 • STIGA Mini Rider Go Springcykel (Silver)

  STIGA Mini Rider Go Springcykel (Silver)
  Perfekt springcykel för de minsta.

Fler tips på Stiga springcyklar

STIGA tillverkar också många andra lekfulla prylar och tillbehör. Till exempel är de stora inom bordtennis och padel men även vinterlek med sina snowracers och pulkor. Det som är relaterat till cykling och lek är till exempel STIGAs hjälmar för barn.

ileadilead