Pinolino springcyklar

Vi tycker Pinolino Wanda är bland de coolaste springcyklarna. Den har den romantiska stilen som en klassisk vespa, är tillverkad i björkträ och har punkteringsfria däck.

Populärt inom Pinolino springcyklar

  • PINOLINO Springcykel Pirat

    PINOLINO Springcykel Pirat
    Detaljer: Tillverkarens -Art.-Nr.: 239488 Massiv: Björk, svartlackerad L 80 cm, B 38 cm, H 55 cm Lufthjul Sadeln är justerbar i sex lägen från 28 - 30 och 32 cm (som Chopper) och 39 - 41 och 43 cm (som springcykel) Med segelskepp, klistermärken m.m. Lämplig för barn från 2-5 år. Pinolino Garanti • 5 års garanti Varning! Används tillsammans med skyddsutrustning. Inte lämplig att använda i trafiken.
  • Pinolino Balanscykel 'Lotte', naturlig

    Pinolino Balanscykel 'Lotte', naturlig
    Detaljer om produkten: Ålder: från 24 månader Sadeln kan steglöst justeras i höjdled från 34 cm till 39 cm EVA-mjuka däck: inte platta, ingen pumpning nödvändig Dämpning och mjuk fjädring som med luftdäck Fälgar av stål Mått och vikt: Mått vid montering (längd x bredd x höjd): 86 x 41 x 55 cm Vikt: 4,4 kg Material & skötsel: Material: massiv björk, klarlackad Skötsel: kan torkas av

Mer från Pinolino

Pinolino har även andra modeller av träcyklar med och utan motiv. För den som gillar unicorns har de en vit med regnbågstripes och enhörning på fronten. De mindre barnen som börjat gå och behöver lite mer stabilitet kan välja Charlie - en barncykel med tre hjul.