Pinolino springcyklar

Vi tycker Pinolino Wanda är bland de coolaste springcyklarna. Den har den romantiska stilen som en klassisk vespa, är tillverkad i björkträ och har punkteringsfria däck.

Populärt inom Pinolino springcyklar

 • Pinolino Springcykel Vespa Wanda, mint

  Pinolino Springcykel Vespa Wanda, mint
  Cool springcykel från Pinolino. Detaljer: Massiv: Björk, mint och silverlackerad Mått: 77 x 34 x 51 cm Punkteringsfria däck Behöver inte pumpas. Mjuk och dämpande fjädring Sadeln går justera i tre lägen, 28, 32 och 36 cm. Ålder: från 3 - 5 år. Pinolino Garanti 10 Jahre Pinolino-Plus-Garanti Skötsel: Springcykeln kan torkas med en trasa. OBS! Används tillsammans med skyddsutrustning. Inte lämplig att använda i trafiken.
 • Pinolino Springcykel / Trehjuling Charlie, natur

  Pinolino Springcykel / Trehjuling Charlie, natur
  Detaljer: Material: Björk, klarlackerad Mått: 66 x 41 resp. 33 cm (som springcykel) Hjul av plast Sadeln går justera i sex olika lägen. 25 och 27 cm (som trike och chopper) 26 och 28 och 30 cm (som springcykel eller trehjuling) Ålder: från 1,5 - 3 år. OBS! Används tillsammans med skyddsutrustning. Inte lämplig att använda i trafiken.
 • Pinolino Löpande trehjuling Oskar, grå / natur

  Pinolino Löpande trehjuling Oskar, grå / natur
  Den klara och gråmålade löpcykeln i massiva boktränar balanserar, reagerar och koordineras utan träningshjul. Den 4-vägs höjdjusterbara vadderade sadeln och konverteringsalternativet från trike till löparcykel till hackare och löpcykel gör Oskar till en superkompanjon från de första trehjulingarna som försöker nästan cykla mognad och erbjuder massor av körglädje för både flickor och pojkar. Den robusta barnleksaken med plastdäck deltar i varje lopp - sitt bara på det, tryck av och låt det rulla Oskar med sin eleganta design är ett måste för varje liten cykel nybörjare och är också en bra presentidé för en födelsedag eller jul. Produktinformation: Mått (längd x bredd x höjd): 93 x 48 eller 39 cm (som hjul) x 54 cm. vikt: 3 kg material: Bok, grå och klarlackerad Plastdäck Enkel omvandling till löpande hjul Mjuka EVA-däck: ojämna, ingen uppblåsning nödvändig Kudde g och mjuk upphängning som med pneumatiska däck Stålfälgar Sadelhöjd justerbar i 4 lägen från 31 cm till 33 cm, 36 cm och 39 cm Ålder : från 2 år Uppmärksamhet Används med skyddsutrustning. Får inte användas i vägtrafiken! Om Pinolino: Pinolino har designat, tillverkat och distribuerat ett brett utbud av barnmöbler, tillbehör och leksaker sedan 1997. Pinolino producerar dess olika sortiment i sina tre egna fabriker. Den övertygande kombinationen av marknadsdrivna artiklar, bra service och rimliga priser gör Pinolino till rätt partner. Företagets ambitiösa mål är att uppnå största möjliga kundnöjdhet på alla nivåer. Högkvalitativa material, precision och stor uppmärksamhet på detaljer gör Pinolino-möbler till favoritbitar för varje hem
 • PINOLINO Springcykel Pirat

  PINOLINO Springcykel Pirat
  Detaljer: Tillverkarens -Art.-Nr.: 239488 Massiv: Björk, svartlackerad L 80 cm, B 38 cm, H 55 cm Lufthjul Sadeln är justerbar i sex lägen från 28 - 30 och 32 cm (som Chopper) och 39 - 41 och 43 cm (som springcykel) Med segelskepp, klistermärken m.m. Lämplig för barn från 2-5 år. Pinolino Garanti • 5 års garanti Varning! Används tillsammans med skyddsutrustning. Inte lämplig att använda i trafiken.

Fler tips på Pinolino springcyklar

 • Pinolino Löpande trehjuling Oskar, vit / natur

  Pinolino Löpande trehjuling Oskar, vit / natur
  Den klara och vita lackerade löpcykeln i massiv bokträning balanserar, reagerar och koordinerar helt utan träningshjul. Den 4-vägs höjdjusterbara vadderade sadeln och konverteringsalternativet från trike till löptrike till chopper och löpning cykel gör Oskar till en superkompanjon från den första trehjulingen försöker nästan cykla mognad och erbjuder mycket körglädje för både flickor och pojkar. Den robusta barnleksaken med plastdäck gör varje lopp - sitt bara på det , tryck av och låt den rulla Oskar med sin eleganta design är ett måste för varje liten nybörjare och är också en bra presentidé för en födelsedag eller jul. Produktinformation: Mått (längd x bredd x höjd): 93 x 48 eller 39 cm (som löpande hjul) x 54 cm. vikt: 3 kg material: Bok, vit och klarlackerad Plastdäck Enkel omvandling till löpande hjul Mjuka EVA-däck: ojämna, ingen uppblåsning nödvändig Dämpning och mjuk upphängning som med pneumatiska däck Stålfälgar Sadelhöjd justerbar i fyra lägen från 31 cm till 33 cm, 36 cm och 39 cm Ålder: från 2 år Uppmärksamhet Används med skyddsutrustning. Får inte användas i vägtrafiken! Om Pinolino: Pinolino har designat, tillverkat och distribuerat ett brett utbud av barnmöbler, tillbehör och leksaker sedan 1997. Pinolino producerar dess olika sortiment i sina tre egna fabriker. Den övertygande kombinationen av marknadsdrivna artiklar, bra service och rimliga priser gör Pinolino till rätt partner. Företagets ambitiösa mål är att uppnå största möjliga kundnöjdhet på alla nivåer. Högkvalitativa material, precision och stor uppmärksamhet på detaljer gör Pinolino-möbelens favoritbitar för varje hem.

Mer från Pinolino

Pinolino har även andra modeller av träcyklar med och utan motiv. För den som gillar unicorns har de en vit med regnbågstripes och enhörning på fronten. De mindre barnen som börjat gå och behöver lite mer stabilitet kan välja Charlie - en barncykel med tre hjul.